Her ürün dünya çapında ekmek yapımına hitap eden teknik çözümler içermektedir. Bu çözümler için ihtiyaca uygun formulasyonunda özel malt ve enzimlerin kullanımıyla her kesime hitap eden özel çözümler sunulmuştur.
NEKASOFT
Özellikle ekmek içi yumuşaklığını ve ürün hacmini arttırıcı özelliğe sahiptir .Ayrıca hamurun güçlü olmasını sağladığı gibi piştikten sonra ürünlerin içinin yumuşak kalmasını sağlar , bayatlamayı geciktirir ve taze tadın uzun süre kalmasını sağlar.
Özellikle ekmek içi yumuşaklığını ve ürün hacmini arttırıcı özelliğe sahiptir .Ayrıca hamurun güçlü olmasını sağladığı gibi piştikten sonra ürünlerin içinin yumuşak kalmasını sağlar , bayatlamayı geciktirir ve taze tadın uzun süre kalmasını sağlar.
NEKAFRESH
Ürünleri taze tutar ve onların raf ömrünü artırır.
Ürünün tazeliğini ve yumuşaklığını geliştirir.
PRORESİST
Ürünün işlenebilirliğini ve toleransını geliştirir. Son üründe ürün yapısının tutarlılığını korur ve tek tip ürün elde etmeyi garantiler.
Ürünün işlenebilirliğini ve toleransını geliştirir. Son üründe ürün yapısının tutarlılığını korur ve tek tip ürün elde etmeyi garantiler.
NEKA VOLUME UP
Hamurda fermentasyonu geliştirir ve korur. Pişirme sırasında ürün gelişimini optimize eder. Hacim ve şekli mükkemel şekilde korur. Dondurulmuş ürünler için uygundur.
Hamurda fermentasyonu geliştirir ve korur. Pişirme sırasında ürün gelişimini optimize eder. Hacim ve şekli mükkemel şekilde korur. Dondurulmuş ürünler için uygundur.
GLUTEN BOOSTER
Hamur gücünü ve karıştırma işleminin etksini geliştirir. Hamuru geliştirirerek glütenin %50’den daha az eklenmesine imkan tanır. Hamura eklenen ürünlerin homojen dağılımını sağlar.
Hamur gücünü ve karıştırma işleminin etksini geliştirir. Hamuru geliştirirerek glütenin %50’den daha az eklenmesine imkan tanır. Hamura eklenen ürünlerin homojen dağılımını sağlar.
NEKA EXPERT
Hamurun su absorpsiyon gücünü artırır ve pişmiş üründe kurumayı minimize ederek son üründe kurumanın önlenerek dengelenmesine yardımcı olur.
Hamurun su absorpsiyon gücünü artırır ve pişmiş üründe kurumayı minimize ederek son üründe kurumanın önlenerek dengelenmesine yardımcı olur.