PANCAKE VE FUNCAKE ÜRETİM HATLARI
Hollanda menşeili firma 40 yılı aşkın bir süredir endüstriyel pancake hatlarının üretimi ve kurulumunu gerçekleştirmektedir.
Hollanda menşeili firma 40 yılı aşkın bir süredir endüstriyel pancake hatlarının üretimi ve kurulumunu gerçekleştirmektedir.
OTOMATİK YUFKA BAKLAVA VE BÖREK HATLARI
Ürünleri taze tutar ve onların raf ömrünü artırır.
Ürünün tazeliğini ve yumuşaklığını geliştirir.
TÜNEL KATLI VE DÖNER ARABALI FIRINLAR
Ürünün işlenebilirliğini ve toleransını geliştirir. Son üründe ürün yapısının tutarlılığını korur ve tek tip ürün elde etmeyi garantiler.
Ürünün işlenebilirliğini ve toleransını geliştirir. Son üründe ürün yapısının tutarlılığını korur ve tek tip ürün elde etmeyi garantiler.
OTOMATİK DİLİMLEME VE PAKETLEME MAKİNALARI
Hamurda fermentasyonu geliştirir ve korur. Pişirme sırasında ürün gelişimini optimize eder. Hacim ve şekli mükkemel şekilde korur. Dondurulmuş ürünler için uygundur.
Hamurda fermentasyonu geliştirir ve korur. Pişirme sırasında ürün gelişimini optimize eder. Hacim ve şekli mükkemel şekilde korur. Dondurulmuş ürünler için uygundur.
ENDÜSTRİYEL YIKAMA MAKİNALARI
Hamur gücünü ve karıştırma işleminin etksini geliştirir. Hamuru geliştirirerek glütenin %50’den daha az eklenmesine imkan tanır. Hamura eklenen ürünlerin homojen dağılımını sağlar.
Hamur gücünü ve karıştırma işleminin etksini geliştirir. Hamuru geliştirirerek glütenin %50’den daha az eklenmesine imkan tanır. Hamura eklenen ürünlerin homojen dağılımını sağlar.
HAMUR AÇMA MAKİNALARI
Hamurun su absorpsiyon gücünü artırır ve pişmiş üründe kurumayı minimize ederek son üründe kurumanın önlenerek dengelenmesine yardımcı olur.
Hamurun su absorpsiyon gücünü artırır ve pişmiş üründe kurumayı minimize ederek son üründe kurumanın önlenerek dengelenmesine yardımcı olur.
KURU PASTA VE BİSKÜVİ HAMURU DÖKME MAKİNASI
Hamurun su absorpsiyon gücünü artırır ve pişmiş üründe kurumayı minimize ederek son üründe kurumanın önlenerek dengelenmesine yardımcı olur.
Hamurun su absorpsiyon gücünü artırır ve pişmiş üründe kurumayı minimize ederek son üründe kurumanın önlenerek dengelenmesine yardımcı olur.
KONVEKSİYONEL FIRINLAR
Hamurun su absorpsiyon gücünü artırır ve pişmiş üründe kurumayı minimize ederek son üründe kurumanın önlenerek dengelenmesine yardımcı olur.
Hamurun su absorpsiyon gücünü artırır ve pişmiş üründe kurumayı minimize ederek son üründe kurumanın önlenerek dengelenmesine yardımcı olur.
OTOMATİK KONTROLLÜ FERMANTASYON SİSTEMLERİ
Hamurun su absorpsiyon gücünü artırır ve pişmiş üründe kurumayı minimize ederek son üründe kurumanın önlenerek dengelenmesine yardımcı olur.
Hamurun su absorpsiyon gücünü artırır ve pişmiş üründe kurumayı minimize ederek son üründe kurumanın önlenerek dengelenmesine yardımcı olur.
VAKUM SOĞUTMA SİSTEMLERİ
BVT Vakum Soğutma, 3000 yıllık pişirme öyküsünü baş aşağı çevirebileceğimize inanıyoruz. İnsanlar yüzyıllar boyunca sadece pişirme eğrisini azaltarak kaliteli ekmek üretilebileceğini düşünüyorlardı
BVT Vakum Soğutma, 3000 yıllık pişirme öyküsünü baş aşağı çevirebileceğimize inanıyoruz. İnsanlar yüzyıllar boyunca sadece pişirme eğrisini azaltarak kaliteli ekmek üretilebileceğini düşünüyorlardı
DOLGULU HAMUR ŞEKİLLENDİRME MAKİNALARI
Neka Mühendisliğin sundu gerek endüstriyel gerekse butik tipi makineleri sayesinde çift renkli dolgulu kurabiyeleri kolayca ve kaliteli bir şekilde üretebilmenin yanında damak tadımız olan içli köfteleri istediğiniz boyutta ve gramajda üretebilmektedir.
Neka Mühendisliğin sundu gerek endüstriyel gerekse butik tipi makineleri sayesinde çift renkli dolgulu kurabiyeleri kolayca ve kaliteli bir şekilde üretebilmenin yanında damak tadımız olan içli köfteleri istediğiniz boyutta ve gramajda üretebilmektedir.
MAKARNA MAKİNALARI
Saatlik kapasitesi 25 kilogram ile 600 kilogram arası olan makinelerimizde gerek endüstriyel gerekse küçük işletmeler için uygun olup glutensiz makarna üretimi için de uygundur. Ayrıca değiştirilebilir kalıpları sayesinde istediğiniz türde makarnayı kolayca ve kaliteli bir şekilde üretebilmektedir.