Vakum Soğutma Sistemleri

Vakum Soğutma Sisteminin ÖzellikleriArabalı SistemSürekli-Akış sistemi Vakum Soğutma

Neka Mühendisliğin sağladığı  Vakum Soğutma hatları ile 3000 yıllık pişirme öyküsünü baş aşağı çevirebileceğimize inanmaktayız. İnsanlar yüzyıllar boyunca sadece pişirme eğrisini azaltarak kaliteli ekmek üretilebileceğini düşünüyorlardı. Ancak yeni vakum teknolojimiz ile soğutma prosesinin ne kadar önemli olduğunu ve ürüne olumlu yönde ki etkilerini kuşkusuzca ortaya koydu.

Üretime sağladığı katkının yanı sıra, işletme sahiplerini %30-%40 oranında enerjiden de tasarruf ettirmektedir.

Bunu nasıl sağlıyoruz?

Üretiminize maksimum verimi sağlayacak en yeni çözümlerimizi yaratarak; VakumSogutma sistemi, tüm üretim hattınızın kapasitesini, verimini ve  kalitesini arttırır. Size sistemi batch üretim ya da hatiçi sürekli …

Sistemi üretiminize sundukları:

  • ±%30 fırınlama süreside azalma gerçekleşeceğinden dolayı üretim kapasitede ortalama %30  kapasitesini arttırma
  • Daha fazla ürün çıktısı
  • Üretim giderlerini azalması
  • Akrilamid oluşumunu azalması
  • Daha düşük bakım masrafları
  • Raf ömründe kayda değer artış
  • Ekipmanı değil Fırıncılık ürünlerinin soğutulması sonucunda düşük enerji harcama

Hızlı dondurucu  50 kW/saat (100kg için)

1.0 kW/saat (bizim vakum sistemimizle)

Arabalı ve sürekli  (hat şeklinde) olmak üzere iki çeşit vakum soğutma sistemimiz mevcuttur.

vakum coolng yararları

bvt

[/su_column] [/su_row]

Banch sistemi soğutma sistemi

[youtube id=”x0wFVHv5iJk” align=”right” parameters=”https://youtu.be/x0wFVHv5iJk”]
  • Vakumlu soğutma, 2-3 dakika sürede işlemi tamamlar.
  • Diğer soğutma aşamalarında gerekli duyulmaz. İlk fırınlama işleminden sonraki vakumlu soğutma işleminin ardından hızlı dondurma, depolama, derin dondurucu transferi ve derin dondurucu işlemlerine gerek kalmayacaktır.
  • Soğutma aralığının hızlıca yükselmesiyle ürünün raf ömrü yükselecektir.
  • Bütün unlu mamul çeşitlerinde kullanılabilir.

Bvt tray sistem

[youtube id=”-QwudPTuMeQ” align=”right” parameters=”https://youtu.be/x0wFVHv5iJk”]
  • Hattın en büyük özelliklerinden biri de sprial soğutuculara göre çok daha az alan kapsamasıdır.
  • Az alan kaplaması ve soğutma süresinin çok daha az olmasından dolayı  hem üretim kalitesi hemde üretim kapasitesi artacaktır.
  • Batch sisteminde bulundan bütün özellikler sürekli-akış sistemi içinde geçerlidir.
  • Direkt fırın çıkışına konulabilir.
  • Bütün unlu mamul çeşitlerinde kullanılabilir.

Bvt cont

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir