Spesiyal Ürünler

Özenle seçilmiş ve üretilmiş bu ürünleri kullanarak mevcut ürünlerin kalitesi daha da arttırılabilmekte ve kalite kriterleri üst seviyelere çıkartılabilmektedir.Böylece çok daha özel ürünlerin üretimi mümkün olabilmektedir

Spesiyel Ürünler İçerik Özellikleri Kullanım Alanları
FevePur Buğday Gluteni Uzama kabiliyetini korurken güçlendirir ve nemlendirir. Ürün hacmini ve tolarensını artırır. Ekmekçilik, Hamur İşleri, Puf Böreği
Purmalt de Ble Fasülye Unu Hamurun tutarlı olmasını ve beyazlığını korur. Yüksek standartta lipoksijenaz aktivitesi sağlar. Ekmekçilik
Purmalt de Seigle Enzimatik Buğday Maltı Unu Esneklik sağlar. Fermentasyon ve rengi korur. (Yüksek seviyede enzim aktivitesi) Ekmekçilik (İndirgenmiş maya)
Multa Lon Enzimatik Çavdar Maltı unu Muhafazayı geliştirerek tazeliği ve çiğneme kabiliyetini korur. Ekmekçilik, Sandviç Ekmeği, Hamur İşleri
Multa Gluten Vital Buğday Gluteni+ Hidrolize Buğday Gluteni Hamurun tutarlılığını geliştirir ve güçlendirerek aşırı elastikiyeti önler. Hacim, görünüş ve tazeliği korur ve geliştirir. Ekmekçilik, Sandviç Ekmeği, Hamur İşleri