Özel olarak işlenmiş tahıl ve tanelerin karışımıyla elde edilen bu ürünler sayesinde çok farklı lezzet ve tekstürel yapıya sahip yeni ürünler yaratılabilmektedir.
Birkaç Örnek | İçerik | Faydalar |
Nutrigrain %25 | %46 tohum (ayçiçeği, kahverengi ve altın keten, millet, susam…) | Emülgatör İçermez, Mükemmel Hacim Verir |
I’Abondant %50 | 28 adet karışım, %66 eklenenler( pul, suyu alınmış tohum…) | Çok uygalamalı Ekmek, Zengin İçerik, Hoş Kabuk |
7 Tahıl %25-100 | %30 tohum ( ayçiçeği, kahverengi keten, millet,susam…) | Çok Amaçlı Dozaj, Zengin İçerik İçin Gerekli |
Kızarmış Susam | Susam, kavrulmuş susam, hamur,buğday ruşeymi | yüksek Konrantrasyon, Optimal Düzeltme |
6 Tahıl Konsantresi %3 | 6 un karışımı(çavdar, karabuğday, kızarmış buğday malt unu,arpa, yulaf,mısır | Ekleme yapmadan Gerekli Adaptasyonu Sağlama |