İşlenmiş Muhtelif Unlar

Son yıllarda değişen tüketici taleplerine bağlı olarak tam tane unları ve aklagil unları tüm dünyadaki gıda sanayinde ve özellikle fırıncılık ürünlerinde, bisküvi, kraker  ve gofretlerde, çerez tipi gıdalarda,  makarna ve tahıl ürünlerinde yaygın olarak kullanılmaya başlanmıştır.

Bu ürülerin çoğu özel geliştirilmiş olan ısısal ve fiziksel işlemlerden geçirilerek üretilirken çok farklı fonksiyonel öelliklere sahip oldukları için bazı katkı maddelerinin ve özellikle kimyasal maddelerle modifiye edilmiş nişastanın yerine doğal alternatif olarak     kullanılabildikleri gibi aynı zamanda glutensiz ürünler için en iyi çözümlerdir.özellikle bunlardan CARERİCE ve CARESOYFLOUR glutensiz ürülerde mükemmel çözümler sağlamakta ve diğer ürünlerde amaca yöelik olarak çok farklı  foksiyonlar için kullanılailmektedirler.