Çoklu Enzim Karışımları

Bu çeşitli enzim karışımlarının birbirlerini tamamlayıcı ve etkilerini arttırıcı özellikleri sayesinde aynı anda hamurunuzun ve dolayısıyle son ürününüzün bir çok teknik özellikleri  iyileştirebilmekte ve son ürün kalite kriterlerini attırabilmektedir.

Çoklu Enzim Karışımları İçindekiler Özellikleri Uygulama Alanları
Moelleux Bakreyiel Alfa Amilaz Sandviç ekmeği ve çöreklerdeki kırıntı kalitesini artırır ve raf ömrünü uzatır. Hamur İşleri, Şekerleme, Bisküvi, Kurabiye
Perf Alfa Amilaz+ Hemiselüloz Hamurun işlenebilirliğini artırır. Ekmekte hacmi artırarak kesimin en iyi halde olmasını sağlar. Fırıncılık
Souplasse Alfa Amilaz+ Hemiselüloz+ Proteaz Gluten ağını yumuşatarak hamurun uzama kabiliyetini Hamurun hacmini artırır.(özellikle sert hamurlardaki ) Fırıncılık
Optimale Alfa Amilaz+ Hemiselüloz+ Proteaz Hamurun uzun fermentasyon sürecinde stabilitesini ve hacmini geliştirir. Fırıncılık
Concentre PF2 Alfa Amilaz+ Hemiselüloz+ Proteaz Özellikle soğutulmuş hamurlar için geliştirilmiştir. Hamur toleransını ve pişmiş ürünlerin görünüşünü geliştirir. Fırıncılık
GR3 Glukoz Oksidaz+ Transglutaminaz+ Limitli glutenle hazırlanmış sert hamurların toleransını artırır ve işlenebilirliğini kolaylaştırır. Fırıncılık, Hamur İşleri